Fianne Faber

Wat klanten over Fianne zeggen:

“Ik ben door de coachingsessies van Fianne een stuk zekerder geworden en ga meer uit van mijn kwaliteiten en ben minder bezig met de ander. Ik ga meer de gesprekken aan met de ander en durf mij kwetsbaarder op te stellen. Ook ik mag fouten maken (als je er maar van leert).”

“Ode aan de trainster Fianne Faber: je hebt de lessen met zoveel bezieling gebracht dat het niet alleen leuk was om de lessen te volgen, maar dat het ook interessant werd om me nog eens te verdiepen in mezelf. Ik vind jou een SUPER woman als het gaat om lesgeven en enthousiasmeren voor de lesstof. Bedankt voor de leuke opbouwende en leerzame tijd!!!!”

“Fianne, je geeft inzicht in hoe communicatie werkt en dat je met kleine veranderingen al grote resultaten kunt halen. Ik heb meer inzicht in mezelf en in de personen in mijn omgeving. Je krijgt van mij een 10 voor je manier van de lesstof overbrengen, tot het enthousiasme dat je iedere les bij je draagt en doorgeeft, waardoor ik met veel enthousiasme alles ga toepassen in de praktijk.”

Fianne:

Fianne voor lachend zwIn mijn werk kom ik dagelijks mensen tegen die, net als ik, het liefst op de automatische piloot willen werken: heerlijk rustig en makkelijk! Maar hum…. wat makkelijk lijkt, blijkt toch vaak de moeilijkste weg, waarin we steeds weer dezelfde fouten maken.

Zelf ben ik door schade, schande, opleiding, training en coaching wijzer geworden.

De meest waardevolle les was voor mij: ontdekken hoe ik anders tegen mijn eigen situatie en die van anderen kan aankijken. Hierdoor kan ik kiezen hoe ik handel en hoe ik mij voel in plaats van dat zaken mij overkomen.

Ook heb ik ervaren dat fouten maken geen falen is, het is juist een belangrijke stap in mijn ontwikkeling. Oké, nog een laatste: regelmatig in de spiegel kijken. Hoe komt het toch dat dingen niet altijd lopen zoals ik dat graag zou willen? En welke rol speel ik hier zelf in?

Ja, best confronterend. Toch helpt dit mij om de communicatie met mijzelf en anderen (blijvend) te verbeteren.

Inmiddels heb ik als coach, trainer en docent honderden professionals geholpen stappen te zetten in hun ontwikkeling. Mijn deelnemers en coachees hebben meer grip op wat ze willen, denken, voelen en doen, waardoor ze meer grip hebben op zichzelf én hun omgeving!

Graag maak ik kennis met jou! Neem gerust contact met me op, dan maken we een afspraak!

Fianne Faber: 06 465 410 45

fianne(@)fiannefaber.nl

 

Beroepsgroepen

CRKBO – erkend

Fianne Faber is erkend als een CRKBO-erkend opleidingsinstituut en opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.


CRKBO kwaliteitsbepalingen

  • Het officiële kwaliteitskeurmerk geeft aan dat CCT aan alle gestelde kwaliteitscriteria voldoet. Het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) heeft hiervoor een uitgebreide audit afgenomen.
  • Hierbij zijn aspecten als administratieve organisatie, kwaliteitseisen voor cursussen, didactische en vakinhoudelijke kwaliteit van de trainer en bijscholing, communicatie met opdrachtgevers en klanten, klachtenprocedures, etc. getoetst.
  • Hiermee is vastgesteld dat klanten kunnen rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.
  • Door middel van deze erkenning is het mogelijk de trainingsprogramma’s vrij van btw aan te bieden.

 

cb_certified logo_422_52e78dd8f342eE-coaching

Ik ben certified e-coach level II.

Level I: professionele begeleiders
Een professionele begeleider die inzicht heeft in het ABC-model en de eCP-methodiek en online begeleiding weet toe te passen als aanvulling op face-to-face begeleiding (hybride begeleiding, een vorm van online en offline begeleiding).

Level II: beroepscoaches
Een professionele beroepscoach die is opgeleid om zowel hybride als volledig online trajecten te ontwerpen en te begeleiden. De beroepscoach heeft onder supervisie minimaal drie online trajecten uitgevoerd, weet adequaat het ABC-model en de eCP-methodiek te integreren in de dagelijkse eigen coachpraktijk en kan werken met een veilige en betrouwbare online werkomgeving voor coaching.

 

St!r

Transparant roze logoIk ben aangesloten bij het keurmerk voor professioneel begeleiden St!r

St!R is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders beheert voor derden. St!R staat voor de Stichting Registratie, waaronder de registers van coaches en supervisoren zijn ondergebracht.

St!r bevordert en bewaakt de kwaliteit van professionele begeleiders op het gebied van organisatieadvies, supervisie, loopbaanbegeleiding, mediation en aanverwante begeleidingsvormen. Lees meer over St!r

 

NVO2

 logonvo2Ik ben aangesloten bij NVO2 een beroepsvereniging voor opleiders.

NVO2 is de beroepsvereniging voor het vakgebied van Human Resource Development (HRD). In dit netwerk vol HRD-professionals staan opleiden, ontwikkelen, leren en presteren in arbeidsorganisaties centraal. Samen met een levendig netwerk van circa 1500 professionals, zorgt NVO2 voor professionalisering van het vakgebied.

NVO2 kent de laatste trends en actuele thema’s die binnen HRD spelen. Daardoor is NVO2 een vanzelfsprekende gesprekspartner voor bedrijven, wetenschap en overheid. Lees meer over NVO2

 

Kijk bij mijn diensten wat ik voor je kan betekenen!