Van weerstand naar medewerking

Haast maken en snelVervolgworkshop ‘Hoe maak ik van weerstand medewerking?’

Een van de lastigste situaties in samenwerking met collega’s of cliënten zijn die momenten waarop de ander achteroverleunt, passief is, zich terugtrekt, doet alsof zijn neus bloed, enz.

Ben jij iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel, dan heb je vast de neiging het werk van anderen over te nemen, te gaan trekken en duwen of welgemeende adviezen te geven. Of je ergert je enorm maar zegt er maar niets van.

Tijdens deze vervolgworkshop leer je:

    • welk aandeel je zelf mogelijk hebt in de passiviteit van de ander en hoe je dat ongewild zelfs nog meer versterkt
    • de ander te stimuleren tot nadenken om zijn eigen probleem op te lossen, zonder dat je de oplossing voor hoeft te zeggen
    • hoe je voorkomt dat jij ongewild het werk van anderen overneemt

Duur & Investering

Informeer naar de mogelijkheden.

De workshop wordt gegeven door Fianne Faber

Fianne voor zwart witIn de afgelopen jaren heb ik vele honderden professionals via mijn workshops, trainingen en coaching begeleid zodat ze veel makkelijker zaken bij anderen voor elkaar kunnen krijgen.

Veel van mijn klanten leren nu ook hun medewerkers hetzelfde te doen!

 

Fianne is een enthousiaste trainster met een passie. Ze creëert op humorvolle wijze een veilige sfeer in haar trainingen. ‘Lastige’ onderwerpen kunnen hierdoor makkelijk en licht besproken worden.

Door de vele praktijkvoorbeelden die Fianne geeft, wordt de theorie zeer levend. Die praktijk haalt ze zelfs ‘life’ in de training door stil te staan bij wat er op dat moment in het ‘hier en nu’ gebeurt. Zo wordt je behoorlijk met je neus op de feiten gedrukt!

Fianne staat dicht bij zichzelf als persoon en biedt de juiste combi tussen de leerstof en de oefeningen zodat het steeds leuk, zeer begrijpelijk en super interessant blijft.

Vragen

Heb je vragen over deze workshop? Stel ze gerust per e-mail en je krijgt van mij binnen 2 werkdagen antwoord! Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 4654 10 45.

Ook interessant

Bekijk ook de andere workshops van het programma Stap uit de Dramadriehoek om als leidinggevende meer successen te boeken:

1

Hoe krijg ik anderen zonder moeite in de actiestand?

2Hoe krijg ik alle relevante issues snel boven tafel?

3Hoe geef ik feedback waar de ander blij mee is? (zonder conflict te veroorzaken)

4Hoe maak ik van weerstand medewerking?

5

Hoe blijf ik mijn emoties de baas?

 

Of meld je GRATIS aan voor het Actiestand Event – meer info –