Relevante issues op tafel

Workshop Hoe krijg ik alle relevante issues duidelijk op tafel?

Deze workshop is een vervolg op de workshop ‘Hoe krijg ik anderen zonder moeite in de Actiestand?’

 

Je weet al veel beter dan voorheen hoe je anderen in de juiste Actiestand kan zetten. En steeds vaker herken je de momenten dat je in die fatale Dramadriehoek bent aanbeland. Nu komt het erop aan om uit de Dramadriehoek te blijven! Maar dat is nog best lastig…

Denk bijvoorbeeld aan van die vruchteloze vergaderingen of gesprekken. Er wordt veel ‘gepraat en gekletst’ maar de zaken waar het echt om draait worden niet besproken. Het risico is groot dat ieder op z’n eigen manier zaken gaat ‘aannemen’, ‘interpreteren’ of ‘invullen’. Het Drama ligt zo snel op de loer…

Wil je de communicatie verbeteren zodat je betere beslissingen kunt nemen? Dan is het zaak dat je vlotjes alle relevante issues op tafel krijgt. 

Hiervoor zijn een aantal vaardigheden essentieel. Alleen zo kun je de ‘fatale afloop’ van het Drama voorkomen. Tijdens deze vervolgworkshop leer je:

  • hoe je kunt voorkomen dat je zelf te snel aannames doet enverkeerde interpretaties kunt beperken
  • met een beproefde, gestructureerde vraagmethodiek een volledig en helder beeld te krijgen van wat er nou precies aan de hand is
  • hoe je op positieve wijze contact krijgt met medewerkers/collega’s die ‘met hun vingers in de oren’ aan het communiceren zijn

Duur & Investering

Informeer naar de mogelijkheden.

De workshop wordt gegeven door Fianne Faber

Fianne voor zwart witIn de afgelopen jaren heb ik vele honderden professionals via mijn workshops, trainingen en coaching begeleid zodat ze veel makkelijker zaken bij anderen voor elkaar kunnen krijgen.

Veel van mijn klanten leren nu ook hun medewerkers hetzelfde te doen!

 

Fianne is een enthousiaste trainster met een passie. Ze creëert op humorvolle wijze een veilige sfeer in haar trainingen. ‘Lastige’ onderwerpen kunnen hierdoor makkelijk en licht besproken worden.

Door de vele praktijkvoorbeelden die Fianne geeft, wordt de theorie zeer levend. Die praktijk haalt ze zelfs ‘life’ in de training door stil te staan bij wat er op dat moment in het ‘hier en nu’ gebeurt. Zo wordt je behoorlijk met je neus op de feiten gedrukt!

Fianne staat dicht bij zichzelf als persoon en biedt de juiste combi tussen de leerstof en de oefeningen zodat het steeds leuk, zeer begrijpelijk en super interessant blijft.

Vragen

Heb je vragen over deze workshop? Stel ze gerust per e-mail en je krijgt van mij binnen 2 werkdagen antwoord! Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 4654 10 45.

Ook interessant

Bekijk ook de andere workshops van het programma Stap uit de Dramadriehoek om als leidinggevende meer successen te boeken:

1

Hoe krijg ik anderen zonder moeite in de actiestand?

2Hoe krijg ik alle relevante issues snel boven tafel?

3Hoe geef ik feedback waar de ander blij mee is? (zonder conflict te veroorzaken)

4Hoe maak ik van weerstand medewerking?

5

Hoe blijf ik mijn emoties de baas?

 

Of meld je GRATIS aan voor het Actiestand Event – meer info –