Emoties de baas

Darts op directeurVervolgworkshop ‘Hoe blijf ik mijn emoties de baas?’

In theorie, en al een heel stuk in de praktijk, weet je hoe je uit de Dramadriehoek kunt blijven, maar toch lukt dit nog niet altijd. Je merkt dat in sommige situaties je emoties ongewild de overhand krijgen, waardoor je niet in staat bent je ergernis of moedeloosheid te verbergen.

En zo dreig je toch weer ongewild in de Dramadriehoek te belanden met wederom die fatale afloop. Het ‘beheren’ van je emoties is in alle situaties dus essentieel voor het slagen van een goede communicatie, zodat je als professional het beste uit de verf komt.

Tijdens de vervolgworkshop leer je hoe je:

  • grip krijgt op je eigen emoties, zonder dat je ze onderdrukt
  • de heftigheid van de emoties van anderen kunnen temperen
  • je emoties positief in kan zetten in je functioneren

Duur & Investering

Informeer naar de mogelijkheden.

De workshop wordt gegeven door Fianne Faber

Fianne voor zwart witIn de afgelopen jaren heb ik vele honderden professionals via mijn workshops, trainingen en coaching begeleid zodat ze veel makkelijker zaken bij anderen voor elkaar kunnen krijgen.

Veel van mijn klanten leren nu ook hun medewerkers hetzelfde te doen!

 

Fianne is een enthousiaste trainster met een passie. Ze creëert op humorvolle wijze een veilige sfeer in haar trainingen. ‘Lastige’ onderwerpen kunnen hierdoor makkelijk en licht besproken worden.

Door de vele praktijkvoorbeelden die Fianne geeft, wordt de theorie zeer levend. Die praktijk haalt ze zelfs ‘life’ in de training door stil te staan bij wat er op dat moment in het ‘hier en nu’ gebeurt. Zo wordt je behoorlijk met je neus op de feiten gedrukt!

Fianne staat dicht bij zichzelf als persoon en biedt de juiste combi tussen de leerstof en de oefeningen zodat het steeds leuk, zeer begrijpelijk en super interessant blijft.

Vragen

Heb je vragen over deze workshop? Stel ze gerust per e-mail en je krijgt van mij binnen 2 werkdagen antwoord! Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 4654 10 45.

Ook interessant

Bekijk ook de andere workshops van het programma Stap uit de Dramadriehoek om als leidinggevende meer successen te boeken:

1

Hoe krijg ik anderen zonder moeite in de actiestand?

2Hoe krijg ik alle relevante issues snel boven tafel?

3Hoe geef ik feedback waar de ander blij mee is? (zonder conflict te veroorzaken)

4Hoe maak ik van weerstand medewerking?

5

Hoe blijf ik mijn emoties de baas?

 

Of meld je GRATIS aan voor het Actiestand Event – meer info –